6/3/11

Ja està al carrer el folkhivern

El folkhivern ja té la seva progamació al carrer, així que cal anar reservant a les nostres agendes les dates (25-26 i 27 de març) per poder apropar-se a Sueca, i gaudir de les diferents propostes musical que hi ha per la present edició.


El cartell ha sigut una proposta diferent de Josep "el corder" i Lluís "llapissera", tot i que en són els mateixos autors del cartell l'any passat. Han sabut treure el xiquet que porten a dins per combinar-ho amb les músiques que hi seran presents, en aquest festival de músiques amb arrels.


Un retallable que podreu combinar com us vinga de gust, i que esperem que també us agrade.


A més d'estar agraïts per la seva importantíssima col·laboració també volem donar les gràcies a totes les formacions que ens han fet arribar els seus treballs i la seva voluntat de participar, ja que hem hagut de fer una selecció entre les 26 propostes presentades. Totes han sigut d'alta qualitat, però ens és impossible per qüestions econòmiques i tècniques poder-les dur totes. Gràcies !! I esperem de nou les vostres propostes per la propera edició, ja que com diem d'es de l'equip "la selecció intenta mostrar una diversitat de la música folk" i no podem, ni devem mostrar sols una vesant de l'extensa música tradicional que hi ha.


Gràcies especialment a totes i tots vosaltres per seguir treballant la música amb arrels.


Aixímateix, des de l'Aula de Música Tradicional de Sueca, volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Sueca, i en especial a la Regidoria de Cultura per l'esforç econòmic i d'infraestructura i al govern de les Illes Balears per la seva aportació.

1 comentario:

Unknown dijo...

Enhorabona!

ens veiem a Sueca! bona música per a tots!